Wilt u uw vrachtwagen laten spuiten door een toonaangevend spuitbedrijf uit Brabant, dicht bij Breda en Tilburg? Schakel dan BPS Rijen in. Uw klanten verwachten van u een professionele benadering: hierbij hoort dan ook een professionele uitstraling. In ons spuitbedrijf verzorgen we het spuitwerk van uw vrachtwagen op een vakkundige manier. U zult versteld staan van het mooi afgewerkte resultaat!

Uw vrachtwagen laten spuiten bij een ervaren bedrijf in Brabant

Het is belangrijk dat uw vrachtwagens met een goede kwaliteit lak worden gespoten. Een zekerheid waar u bij BPS Rijen gegarandeerd van profiteert! De spuitcabines van ons spuitbedrijf in Rijen, Brabant, zijn geschikt voor het spuiten en stralen van elk type vrachtwagen. U kunt bij ons terecht voor belettering en het aanbrengen van reclame-uitingen op uw wagen, maar ook voor het herstellen van schade. Naast vrachtwagens kunnen we bovendien andere bedrijfsvoertuigen van spuitwerk voorzien, waaronder paardenwagens en hoogwerkers, en kunnen we diverse soorten machines spuiten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Schakel ons in voor veel verschillende spuitservices

Een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat elke vrachtwagen naar wens kan spuiten vindt u dus bij ons spuitbedrijf in Brabant, vlak bij Breda en Tilburg. Elke klus pakken wij op een persoonlijke manier aan; uw wensen staan centraal en u blijft goed op de hoogte van de werkzaamheden. Wilt u meer informatie? Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.nl of vul het contactformulier in.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen