Uw vrachtwagen laten spuiten door een toonaangevende spuiterij in de Benelux? Schakel dan BPS Rijen in. Uw klanten verwachten van u een professionele benadering. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. De spuiterij BPS Rijen verzorgt het spuitwerk van uw vrachtwagen op een vakkundige manier. U zult versteld staan van het mooi afgewerkte resultaat!

Voor elke vrachtwagen de ideale spuiterij

Het is belangrijk dat uw vrachtwagens met een goede kwaliteit lak worden gespoten. De spuitcabines van spuiterij BPS Rijen zijn geschikt voor spuiten en stralen van elk type vrachtwagen. Daarnaast herstellen we ook schade, kunt u bij ons terecht voor belettering en het aanbrengen van andere reclame-uitingen. Om tot een juiste oplossing te komen voor uw vrachtwagens zijn wij benieuwd naar uw wensen. Geef deze door zodat wij zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen.

Veel verschillende spuitservices

Een betrouwbare en vakkundige spuiterij die raad weet met elke vrachtwagen vindt u dus bij BPS Rijen. Daarnaast bieden we nog veel meer services voor zowel bedrijven als particulieren aan. Denk aan industrieel spuitwerk, het spuiten van keukens en van verschillende bedrijfsvoertuigen zoals paardenwagens en hoogwerkers. Elke klus pakken wij op een persoonlijke manier aan; uw wensen staan centraal en u blijft goed op de hoogte van de werkzaamheden. Wilt u meer informatie? Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >