U schakelt BPS Rijen in om uw heftrucks te laten spuiten. Met onze hulp kunt u rondrijden met uw bedrijfsnaam op uw bedrijfsvoertuig, dat is gespoten in een kleur die bij uw bedrijf hoort. De ervaren spuiters van ons bedrijf uit Rijen zorgen voor het spuiten, de belettering én de uiting van eventuele reclame op uw wagen. U vraagt, wij spuiten.

Ontvang topkwaliteit spuitwerk door ons uw heftrucks te laten spuiten

Ons bedrijf is in de Benelux toonaangevend op het gebied van spuitwerk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo laat u bij ons uw radiator spuiten, maar ook voor uw bedrijfsvoertuigen en industriële spuitwerk kunt u bij ons terecht. Wenst u uw heftrucks te laten spuiten, omdat de oude laklaag door extreme weersomstandigheden beschadigd is? Dan helpen we u graag. U bespreekt met een medewerker van onze spuiterij uw wensen en wij gaan voor u aan de slag in onze eigen spuitcabines. Wij bieden u een eindresultaat dat voor een professionele uitstraling voor uw klanten zal zorgen.

Bel ons voor het spuitwerk voor uw bedrijfsvoertuig

Als u een of meerdere van uw bedrijfsvoertuigen als tractors of heftrucks wilt laten spuiten door experts, staan wij voor u klaar. Onze spuiters zorgen ervoor dat uw voertuig er weer als nieuw uitziet met een nieuwe laklaag. Heeft u een project voor ons of wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0161 – 230 081.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen