Wilt u uw radiatoren laten spuiten? Dan bent u bij BPS Rijen aan het juiste adres. Het laten spuiten van radiatoren biedt altijd een mooier en gladder resultaat dan wanneer je deze laat schilderen. De verf is ook veel harder en sterker omdat wij met een twee-componenten lak spuiten in elke gewenste kleur. Ontdek de voordelen die de spuiterij van BPS Rijen biedt.

Uw radiator laten spuiten? Uw wensen staan centraal

Een radiator neemt vaak veel plek in huis in, waardoor het niet altijd netjes staat als deze versleten is. In deze situatie kan de radiator wel een goede verflaag gebruiken. In de spuiterij van BPS Rijen kunt u uw radiator netjes en vakkundig laten spuiten. De moeilijk bereikbare plekken en buizen en leidingen worden ook van lak voorzien, zodat de radiator er zo goed als nieuw uitziet. Kies één of meerdere kleuren die u mooi vindt en de specialisten gaan voor u aan de slag.

Een veelzijdige spuiterij

Naast het laten spuiten van uw radiator, kunt u door ons ook winkelinterieurs, kantoorinrichtingen en meubels in zijde- of hoogglans laten spuiten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfsvoertuigen, zoals hoogwerkers en paardenwagens. Wanneer u een speciaal project op de planning heeft staan, kunt u gerust contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >