Wilt u uw radiatoren laten spuiten? Dan bent u bij BPS Rijen, spuiterij nabij Breda en Tilburg, op de goede plek. Het laten spuiten van radiatoren biedt altijd een mooier en gladder resultaat dan wanneer u deze laat schilderen. De verf is ook veel harder en sterker, omdat wij met een twee-componenten-lak spuiten in elke gewenste kleur. Ontdek de voordelen die onze spuiterij u biedt.

Uw wensen staan centraal als u uw radiator gaat laten spuiten door onze spuiterij

Een radiator neemt vaak veel plek in huis in beslag, waardoor het niet altijd netjes staat als deze versleten is. In deze situatie kan de radiator wel een goede verflaag gebruiken. In de spuiterij van BPS Rijen kunt u uw radiator netjes en vakkundig laten spuiten. Ook de moeilijk bereikbare plekken, buizen en leidingen worden van lak voorzien, zodat de radiator er zo goed als nieuw uitziet. Kies één of meerdere kleuren die u mooi vindt en de specialisten gaan voor u aan de slag.

Een veelzijdige spuiterij

Wist u dat u bij ons niet enkel terechtkunt voor het laten spuiten van uw radiator, maar ook voor andere spuitwerkdiensten? Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Schakel ons bijvoorbeeld ook in voor:

Maak direct een afspraak

Uw radiator laten spuiten doet u natuurlijk door onze ervaren spuiterij nabij Breda en Tilburg. Wanneer u dit of een ander speciaal project op de planning heeft staan, kunt u gerust contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.nl of stel uw vragen via het contactformulier en we helpen u graag verder.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen