Wilt u uw meubels in een nieuwe kleur laten spuiten bij ervaren spuiterij? Schakel dan de spuiters van BPS Rijen in. Meubels laten spuiten is altijd mooier en gladder dan wanneer u ze schildert of laat schilderen. Wij weten bij diverse soorten meubilair het beste resultaat te halen. Ontdek de verschillende mogelijkheden bij ons bedrijf in Rijen.

Wij spuiten uw meubels spuiten voor een prachtig afgewerkt resultaat

Beschadigingen op meubels, groot of klein, kunnen een doorn in het oog zijn. Soms zijn ze zo onopvallend dat u een nieuwe laklaag iedere keer weer uitstelt. Aarzel niet langer en doe een beroep op onze experts voor uw bedrijfsinterieur of meubels in huis, want wij weten precies hoe we uw interieur weer als nieuw maken. Met vele jaren ervaring pakken wij iedere klus persoonlijk aan. Wanneer u dus één of meerdere meubels wilt laten spuiten in een bijzondere kleur, dan houden we rekening met uw wensen. Door de vakkundigheid van onze specialisten zijn de meubels snel gespoten en kunnen ze weer terug naar uw woning of bedrijfspand. U zult versteld staan van het resultaat dat we in onze Brabantse spuiterij behalen.

Vraag ons naar alle mogelijkheden voor uw meubels

Ook het spuiten van mobiele kranen en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doet BPS Rijen voor u. Wij zijn namelijk zowel particulieren als bedrijven van dienst voor het spuiten van meubels of mechaniek. Heeft u een speciaal project? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dit doet u door te bellen naar 0161 – 230 081 of een e-mail te sturen naar info@bps-rijen.com.

1-350×197
1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen