Wilt u uw tafel, stoelen, kast of dressoir een nieuwe kleur geven bij een meubelspuiterij? Dan bent u bij BPS Rijen aan het juiste adres. Meubels laten spuiten is altijd mooier en gladder dan wanneer u ze schildert of laat schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij met een twee-componenten lak spuiten in elke gewenste kleur. Meestal bestaat de mogelijkheid dat de eventuele nerf van het hout nog zichtbaar blijft na het spuiten. Desondanks weten wij bij het laten spuiten van de verschillende soorten meubels het beste resultaat te behalen. Ontdek de verschillende mogelijkheden en lees verder.

Uw meubels laten spuiten met een prachtig afgewerkt resultaat

Beschadigingen op meubels, groot of klein, kunnen een doorn in het oog zijn. Soms zijn ze zo onopvallend dat u een nieuwe laklaag iedere keer weer uitstelt. Aarzel niet langer en neem contact op met BPS Rijen, want hier weten we precies wat we met uw meubels in onze meubelspuiterij aan moeten. Met ruim 25 jaar ervaring pakken wij iedere klus persoonlijk aan. Wanneer u dus één of meerdere meubels wilt laten spuiten, dan houden we rekening met uw wensen. Door de vakkundigheid van de specialisten zijn de meubels snel gespoten en kunnen ze weer terug bij uw interieur. U zult versteld staan van het resultaat dat in onze meubelspuiterij wordt bereikt.

Meer dan alleen een meubelspuiterij

Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doet BPS Rijen voor u. Daarnaast zijn wij zowel particulieren als bedrijven van dienst. U kunt dus ook bij ons terecht voor het spuiten van bedrijfsvoertuigen, waaronder vrachtwagens. Heeft u een speciaal project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

1-350×197
1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen