Het laten spuiten van uw keukendeurtjes, of zelfs uw complete keuken, is een efficiënte en goedkope oplossing. Het spuiten van keukendeurtjes in onze spuiterij levert snel en voordelig een prachtig resultaat op. Geef uw favoriete kleur voor uw keukendeurtjes door zodat onze ervaren vakmensen van BPS Rijen aan de slag kunnen in de spuiterij. Keukendeurtjes laten spuiten, dat doet u uiteraard alleen als u het beste resultaat kan verwachten. Schakel daarom BPS Rijen in!

Keukendeurtjes laten spuiten heeft vele voordelen

Uw keukendeurtjes laten spuiten in de spuiterij van BPS Rijen is een aanwinst voor uw keuken en dus ook voor uw hele woning. De keuken is weer zo goed als nieuw wanneer deze gespoten is en het resultaat is aanzienlijk beter dan wanneer u de deurtjes laat verven. Laat de folie van de deurtjes los? Dan wordt deze door ons verwijderd. Daarna wordt de grondverf gespoten en vervolgens wordt de lak aangebracht. Alles wordt door ons in een twee-componenten lak gespoten in de gewenste kleur. Het laten spuiten van keukendeurtjes is, naast het mooie resultaat dat het oplevert, ook een groot financieel voordeel. De prijs van het spuiten van keukendeurtjes in de spuiterij is veel lager dan het aanschaffen van nieuwe keukenkastjes of -deurtjes. Ontdek de grote voordelen voor uw keukendeurtjes in onze spuiterij.

In onze spuiterij is alles mogelijk

Het laten spuiten van keukendeurtjes is niet het enige dat BPS Rijen aanbiedt. Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doen wij voor u. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industrieel spuitwerk. Heeft u een speciaal project voor uw woning of bedrijf? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vele projecten hebben wij al met succes afgerond. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier. Geef uw wensen door en wij pakken uw project persoonlijk aan, zodat het beste resultaat kan worden gerealiseerd.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >