Wanneer u uw keukendeurtjes of complete keuken laat spuiten door onze spuiterij, profiteert u van een efficiënte en goedkope oplossing. Het spuiten van keukendeurtjes in onze spuiterij levert namelijk snel en voordelig een prachtig resultaat op: uw keukenkastje is weer als nieuw! Geef uw favoriete kleur voor uw keukendeurtjes door, zodat onze ervaren vakmensen van BPS Rijen aan de slag kunnen in de spuiterij nabij Breda en Tilburg.

Keukendeurtjes spuiten door onze spuiterij heeft vele voordelen

Het spuiten van uw keukenkastje is een aanwinst voor uw keuken en dus voor uw hele woning. De keuken is weer zo goed als nieuw wanneer deze gespoten is en het resultaat is aanzienlijk beter dan wanneer u de deurtjes laat verven. Laat de folie van de deurtjes los? Dan wordt deze eerst door ons verwijderd. Daarna spuiten we de grondverf en brengen we de lak aan. Alles wordt door ons in een twee-componenten-lak gespoten in de gewenste kleur. Het spuiten van uw keukenkastje is, naast het mooie resultaat dat het oplevert, ook een groot financieel voordeel. De prijs van het spuiten van keukendeurtjes in de spuiterij is namelijk veel lager dan het aanschaffen van een nieuw keukenkastje. Profiteer van deze grote voordelen voor uw keukendeurtjes bij onze spuiterij in Rijen!

In onze spuiterij is alles mogelijk

Het spuiten van uw keukenkastje is niet de enige dienst die BPS Rijen, nabij Breda en Tilburg, aanbiedt. Ook het spuiten van binnendeuren of radiatoren doen wij voor u. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industrieel spuitwerk. Heeft u een speciaal project voor uw woning of bedrijf? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Vele projecten hebben wij al met succes afgerond. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.nl of stel uw vragen via het contactformulier. Geef uw wensen door en wij pakken uw project persoonlijk aan, zodat het beste resultaat kan worden gerealiseerd.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen