Wilt u uw deuren laten spuiten door een professional in spuitwerk? Dan bent u bij BPS Rijen, vlak bij Breda en Tilburg, op de juiste plek. Wij zijn een ervaren specialist in zowel industrieel als particulier spuitwerk en leveren resultaat op dat geheel voldoet aan uw wensen. Dankzij ons vakwerk profiteert u jarenlang van strakke en gladde deuren, die we bovendien in uw favoriete kleur kunnen spuiten. Ontdek wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

Uw deuren laten spuiten door een expert met materialen van topkwaliteit

Wat maakt nu dat we u een perfect resultaat kunnen beloven? Naast dat onze specialisten veel ervaring hebben en erg vakbekwaam zijn, maken zij gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Zo spuiten zij uw deuren met een twee-componenten-lak die van verschillende goede eigenschappen voorzien is, namelijk:

  • Zeer sterk
  • Erg krasvast
  • Bestand tegen chemicaliën

Het laten spuiten van uw deuren is bovendien een groot financieel voordeel. Uw deuren komen er namelijk uit te zien als nieuw, waardoor het niet nodig is om deze te vervangen voor nieuwe exemplaren. Nog meer redenen om onze spuiterij in Rijen, vlak bij Breda en Tilburg, in te schakelen!

Neem direct contact met ons op

Voor het professioneel laten spuiten van deuren zijn particulieren in goede handen bij BPS Rijen. Of u nu uw binnendeuren wilt laten spuiten of bijvoorbeeld uw keukendeurtjes van laklaag wilt voorzien: wij zijn uw partner. Wilt u ons inschakelen of meer informatie aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig en snel telefonisch via 0161 – 230 081, per e-mail via info@bps-rijen.nl of door het contactformulier in te vullen.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen