Wilt u uw binnendeuren een nieuwe kleur geven door ze te laten spuiten? Dan bent u bij spuiterij BPS Rijen aan het juiste adres. Het spuiten van binnendeuren geeft altijd een mooier en gladder resultaat dan wanneer je deze schildert. De verf die wij gebruiken is een stuk harder omdat wij met een twee-componenten lak spuiten in de door u gewenste kleur. Alles wordt vakkundig afgewerkt door onze zeer ervaren medewerkers.

Uw binnendeuren laten spuiten zorgt voor een optimaal resultaat

Door verschillende redenen kunnen deuren in huis worden beschadigd. Misschien is er iets hards tegenaan gekomen, of zijn de deuren simpelweg versleten. Uw binnendeuren laten spuiten is dé oplossing. U wilt dit natuurlijk enkel laten doen met het beste materiaal. Door uw binnendeuren te laten spuiten met twee-componenten lak, wordt er een hogere laagdikte aangebracht. Bovendien is deze verf sterk, zeer krasvast en goed bestand tegen chemicaliën. Voor een duurzaam en professioneel resultaat kiest u dus voor BPS Rijen. Bovendien profiteert u bij ons van een persoonlijke service.

Neem contact met ons op

Naast het laten spuiten van binnendeuren in woningen, spuiten wij nog veel meer, voor zowel bedrijven als particulieren. Denk aan het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans, maar ook het spuiten van MDF of radiatoren. Voor een strakke uitstraling van uw bedrijfsvoertuigen die er zo goed als nieuw uit moeten komen te zien, moet u ook zeker ons team inschakelen. Zo hebben wij al vele projecten tot een succes gemaakt. Heeft u een speciaal project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen