Particulieren

Keukendeurtjes spuiten.

Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw als deze gespoten is. Laat de folie van de deurtjes los wordt deze door ons verwijderd, grondverf gespoten en daarna in de lak gespoten. Voor de prijs hiervan kunt u echt geen nieuwe keukendeurtjes voor kopen. Alles wordt door ons in een 2 komponenten lak gespoten in de gewenste kleur.

Binnendeuren spuiten.

Wilt u uw binnendeuren een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van binnendeuren is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur.

Radiatoren spuiten.

Wilt u uw radiatoren een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van radiatoren is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur.

Meubels spuiten.

Wilt u uw tafel, stoelen, kast of dressoir een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van meubels is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur. Meestal bestaat de mogelijkheid dat de eventuele nerf van het hout nog zichtbaar blijft na het spuiten.

Particulieren: Neem contact op

Particulieren | Spuiten | Spuiterij | BPS Rijen