Keukendeurtjes spuiten.

Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw als deze gespoten is. Laat de folie van de deurtjes los wordt deze door ons verwijderd, grondverf gespoten en daarna in de lak gespoten. Voor de prijs hiervan kunt u echt geen nieuwe keukendeurtjes voor kopen. Alles wordt door ons in een 2 komponenten lak gespoten in de gewenste kleur.

Binnendeuren spuiten.

Wilt u uw binnendeuren een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van binnendeuren is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur.

Radiatoren spuiten.

Wilt u uw radiatoren een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van radiatoren is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur.

Meubels spuiten.

Wilt u uw tafel, stoelen, kast of dressoir een nieuwe kleur geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het spuiten van meubels is altijd mooier en gladder dan schilderen. De verf is ook veel harder omdat wij  met een 2 komponenten lak spuiten in elk gewenste kleur. Meestal bestaat de mogelijkheid dat de eventuele nerf van het hout nog zichtbaar blijft na het spuiten.

Particulieren: Neem contact op

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen