Over ons

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen en industriële spuiterij

Zijn uw bedrijfswagens toe aan een goede lakbeurt? Werkt u met machineonderdelen die veel te verduren hebben door extreme weersomstandigheden? BPS Rijen adviseert u over al het spuitwerk dat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoertuigen en machineonderdelen.

Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doet BPS Rijen voor u. Heeft u een speciaal project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Voor een strakke uitstraling van uw bedrijfsvoertuigen

Beschadiging aan de lak van uw bedrijfsvoertuigen kan afbreuk doen aan een representatief uiterlijk. Schakel daarom de professionals in van BPS Rijen. Met ruim 25 jaar ervaring in het herstellen van schade, stralen en spuiten van bedrijfsvoertuigen is BPS Rijen uw specialist.

►Meer weten over spuitwerk van bedrijfsvoertuigen?
Industrieel spuitwerk

We werken met de meest uiteenlopende industriële producten en onderdelen waar spuitwerk bij moet worden verricht. Opereert uw bedrijf in de offshore industrie of gebruikt u machines voor industriële toepassing? We verrichten industrieel spuitwerk, maar ook voor producten die een specialistische aanpak vereisen. BPS Rijen helpt u met een passende oplossing.

►Meer weten over industrieel spuitwerk?
Winkel- en kantoorinterieur

Is uw winkelinterieur toe aan een nieuwe uitstraling? In de spuiterij van BPS Rijen heeft u de keuze uit verschillende lakafwerkingen dus er is altijd een lak die bij uw winkel past. Een voorbeeld hiervan is uw winkelinterieur in hoogglans te spuiten. Dit geeft een moderne uitstraling zodat het lijkt alsof u een nieuwe winkelinrichting heeft.

Over ons | BPS Rijen