Spuitwerk bedrijfsvoertuigen en industriële spuiterij

Zijn uw bedrijfswagens toe aan een goede lakbeurt? Werkt u met machineonderdelen die veel te verduren hebben door extreme weersomstandigheden? BPS Rijen adviseert u over al het spuitwerk dat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoertuigen en machineonderdelen.

Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doet BPS Rijen voor u. Heeft u een speciaal project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Voor een strakke uitstraling van uw bedrijfsvoertuigen

Beschadiging aan de lak van uw bedrijfsvoertuigen kan afbreuk doen aan een representatief uiterlijk. Schakel daarom de professionals in van BPS Rijen. Met ruim 25 jaar ervaring in het herstellen van schade, stralen en spuiten van bedrijfsvoertuigen is BPS Rijen uw specialist.

Meer weten over spuitwerk van bedrijfsvoertuigen?

Industrieel spuitwerk

We werken met de meest uiteenlopende industriële producten en onderdelen waar spuitwerk bij moet worden verricht. Opereert uw bedrijf in de offshore industrie of gebruikt u machines voor industriële toepassing? We verrichten industrieel spuitwerk, maar ook voor producten die een specialistische aanpak vereisen. BPS Rijen helpt u met een passende oplossing.

Meer weten over industrieel spuitwerk?

Winkel- en kantoorinterieur

Is uw winkelinterieur toe aan een nieuwe uitstraling? In de spuiterij van BPS Rijen heeft u de keuze uit verschillende lakafwerkingen dus er is altijd een lak die bij uw winkel past. Een voorbeeld hiervan is uw winkelinterieur in hoogglans te spuiten. Dit geeft een moderne uitstraling zodat het lijkt alsof u een nieuwe winkelinrichting heeft.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen