Wilt u Medium-Density Fibreboard, oftewel MDF laten spuiten? Dan kunt u terecht bij BPS Rijen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse spuitwerkzaamheden, waarbij we altijd resultaat- en klantgericht te werk gaan. We gebruiken materialen van een hoge kwaliteit, dus ook wanneer u MDF door ons wilt laten spuiten. BPS Rijen luistert naar uw wensen en houdt u te allen tijde goed op de hoogte van de werkwijzen. Neem contact met ons op wanneer u MDF wilt laten spuiten en bespreek de mogelijkheden.

rups-700×500

Niet gevonden wat je zocht?

1-350×197

MDF laten spuiten is een efficiënte oplossing

MDF-platen zijn vergelijkbaar met spaanplaten. Houtbestanddelen worden tot een plaat samen gelijmd. De houtsplinters zijn, in tegenstelling tot een spaanplaat, fijn gemaakt en met fineer of kunststof afgewerkt. MDF is daarnaast goed te bewerken, wat het dus mogelijk maakt om het te laten spuiten met uw favoriete kleur verf. U hoeft bij slijtage niet meteen een nieuw meubel te kopen. MDF laten spuiten is de perfecte oplossing om uw meubels nog jaren mee te laten gaan. Dit bespaart een hoop kosten, u hoeft geen tijd te besteden aan het zoeken naar meubels en u krijgt hetzelfde resultaat: een meubel dat er zo goed als nieuw uitziet!

Diverse spuitwerkzaamheden onder één dak

Naast het spuiten van MDF biedt BPS Rijen nog meer services aan. Denk aan het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industrieel spuitwerk. Daarnaast zijn wij zowel bedrijven als particulieren graag van dienst. Dit betekent dat wij ook grote projecten kunnen uitvoeren. Heeft u een specifiek project op het oog? Laat het ons weten en wij gaan graag met u in overleg. Ook voor advies over spuitwerk kunt u bij ons terecht. Bel hiervoor naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

Al onze projecten

BPS Rijen