Lichtreclame spuiten van hoogwaardige kwaliteit

BPS Rijen is een moderne spuiterij voor reclamebedrijven met gespecialiseerd vakmanschap, en met zeer  goed uitgeruste spuitcabines. De objecten die we spuiten zijn gemaakt van allerlei materialen. In de praktijk zijn het vaak MDF, hout, aluminium, metaal, kunststof of glas. Als u een ander materiaal wilt laten spuiten dan mag u altijd contact opnemen. Welke ondergrond het ook is, wij kunnen alles van een juiste kleur en glansgraad voorzien.

Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doet BPS Rijen voor u. Heeft u een speciaal project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Voor een strakke uitstraling van uw bedrijfsvoertuigen.

Meer weten over lichtreclame spuiten bij spuiterij BPS Rijen: Neem contact op

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen