Zoekt u een interieurspuiterij om uw nieuwe interieur te laten spuiten? Of wilt u uw bestaande inrichting van een andere kleur voorzien? Schakel BPS Rijen in voor het beste resultaat. In onze interieurspuiterij realiseren we een hoge kwaliteit spuitwerk en een efficiënte orderdoorvoer. Elk interieur spuiten wij met grote nauwkeurigheid en vakkundigheid. Wij houden ons aan de levertijden door onze strakke planning consequent aan te houden.

Geef je interieur een nieuwe glas door onze interieurspuiterij in te schakelen

De objecten die we spuiten zijn gemaakt van allerlei materialen. Over het algemeen spuiten wij materialen als MDF, hout, metaal, kunststof of glas het vaakst. Als u een onderdeel in uw interieur van een ander materiaal wilt laten spuiten dan mag u altijd contact opnemen. Welke ondergrond het ook is, wij kunnen alles van een juiste kleur en glansgraad voorzien. Onderdelen uit het interieur die wij onder andere spuiten, zijn onder andere:

  • Complete keukens
  • Kastenwanden
  • Binnendeuren
  • Bedrijfsinterieur
  • Standbouw
  • Woon-, slaap- en badkamerinterieur

Geef uw wensen door

Wij coaten zowel enkele stuks als grotere series. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en om uw specifieke voorkeuren door te geven. Elke order pakken wij dan ook persoonlijk aan om het beste resultaat te bereiken. Naast het spuiten van uw interieur verrichten wij nog veel meer werkzaamheden. Zijn uw bedrijfsvoertuigen toe aan een lakbeurt of moeten uw machineonderdelen na verloop van tijd een nieuwe uitstraling krijgen? Wij geven u het beste advies en focussen ons op de ideale oplossing voor u. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij een prachtig resultaat garanderen. Wilt u contact opnemen met onze interieurspuiterij of heeft u een andere service op het oog? Laat het ons weten! Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.com of stel uw vragen via het contactformulier.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >