Wilt u uw bedrijfsinterieur laten spuiten, omdat u deze bijvoorbeeld van een andere kleur wilt voorzien? Schakel dan BPS Rijen, in de buurt van Breda en Tilburg, in voor het beste resultaat. In onze spuiterij realiseren we een hoge kwaliteit spuitwerk en een efficiënte orderdoorvoer. Elk bedrijfsinterieur spuiten wij met grote nauwkeurigheid en vakkundigheid. Wij houden ons aan de levertijden door onze strakke planning consequent aan te houden. Ontdek wat we voor uw specifieke opdracht kunnen betekenen!

Geef uw bedrijfsinterieur een nieuwe glans door deze te laten spuiten

De objecten die we kunnen spuiten, zijn gemaakt van allerlei materialen. Over het algemeen spuiten wij materialen als MDF, hout, metaal, kunststof of glas het vaakst. Als u een onderdeel in uw bedrijfsinterieur van een ander materiaal wilt laten spuiten, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Welke ondergrond het ook is: wij voorzien alles van een juiste kleur en glansgraad. Onderdelen uit het bedrijfsinterieur die wij spuiten, zijn onder andere:

  • Complete bedrijfskeukens
  • Kastenwanden
  • Binnendeuren
  • Standbouw

Geef uw wensen aan ons door

Wij coaten zowel enkele stuks als grotere series. Elke order pakken wij persoonlijk aan om het beste resultaat te bereiken. Naast het spuiten van uw bedrijfsinterieur, verrichten wij nog veel meer werkzaamheden. Zijn uw bedrijfsvoertuigen bijvoorbeeld toe aan een lakbeurt of moeten uw machineonderdelen na verloop van tijd een nieuwe uitstraling krijgen? Wij geven u het beste advies en focussen ons op de ideale oplossing voor u. Met meer dan 25 jaar ervaring garandeert BPS Rijen, vlak bij Breda en Tilburg, u een prachtig resultaat! Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.nl of vul het contactformulier in en we helpen u graag verder.

1-350×197

Al onze projecten

Niet gevonden wat je zocht? lees hier meer!

rups-700×500

Industrieel spuitwerk

Hightech straal- en industrieel spuitwerk BPS Rijen beschikt ook over een aparte afdeling hoogwaardig industrieel spuitwerk. Hier spuiten onze vakmensen, met hightech spuitapparatuur, de meest uiteenlopende machineonderdelen. Naast het industrieel spuiten.

Lees hier meer >

rups-700×500

Particulieren

Keukendeurtjes spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede en goedkope oplossing, waarmee deze snel kan worden voorzien van een andere kleur. De keuken is weer als nieuw.

Lees hier meer >

rups-700×500

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen

Spuitwerk bedrijfsvoertuigen door BPS Rijen Uw klanten verwachten van u een professionele benadering, kies daarom ”spuitwerk bedrijfsvoertuigen” van BPS Rijen. Hierbij hoort ook een professionele uitstraling. Spreekt het dan niet voor zichzelf.

Lees hier meer >

BPS Rijen